Ebury kondigt met trots aan dat het nu de Official Fintech Partner van PSV is! ⚽

OVERZICHT

Ebury Institutional Solutions

Ebury is een toonaangevende aanbieder van internationale betalingen, cash management en FX-oplossingen voor wereldwijde beleggingsfondsen en zakelijke dienstverleners.

Import finance example

Een betrouwbare partner voor de alternatieve fondsenbeheersector.

Doelgerichte en op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de behoeften van private equity, venture capital, vermogensbeheerders, onroerend goed, alternatieve activa en aan fondsen gerelateerde structuren.

Internationale aanwezigheid en lokale expertise

Met 35+ kantoren over de hele wereld, inclusief belangrijke investeringsjurisdicties, kunnen we onze lokale kennis en wereldwijde netwerk combineren om u te helpen eenvoudig over de hele wereld te opereren.

Geavanceerd platform

Ons online platform stelt u in staat om betalingen te doen, ontvangsten te beheren, saldo's om te wisselen en rapporten in meerdere formaten te downloaden, toegangsrechten aan te passen, en meer.

Valuta- en betalingsspecialisten voor opkomende markten

Wij zijn gespecialiseerd in betalingen en incasso's vanuit Afrika, Azië, Latijns-Amerika en andere niet-G10 valutaparen en bieden op maat gemaakte FX-hedging oplossingen voor fluctuaties van valuta's van grote en opkomende markten.

Efficiënte onboarding

In tegenstelling tot veel traditionele aanbieders verminderen we de frictie binnen het onboardingsproces en maken we het openen van een rekening eenvoudig. Na het ontvangen van de documentatie streven we ernaar om het proces in de meeste gevallen in slechts 2 weken af te ronden.

Geïntegreerde oplossingen ontworpen voor alternatieve fondsen

 ?>

Internationale accountoplossingen

Open rekeningen in belangrijke jurisdicties, waaronder Luxemburg, Singapore, de Verenigde Staten, Hongkong, Dubai, en meer, eenvoudig en snel. Beheer daarnaast fondsen in meer dan 35 valuta's.

Kom meer te weten

 ?>

Valutarisicobeheer

Een strategische benadering van valutarisicobeheer voor fondsen, beheerders en investeerders met op maat gemaakte afdekkingsoplossingen.

Kom meer te weten

 ?>

Wereldwijde betalingen

Een alles-in-één betalingsplatform om geld te verzenden en te ontvangen van over de hele wereld. Wij zijn gespecialiseerd in betalingen en incasso's uit Afrika, Azië, MENA (Midden-Oosten en Noord-Afrika) en Latijns-Amerika.

Kom meer te weten

Wij helpen onze klanten wereldwijd om succesvol internationaal zaken te doen

Ontdek de succesverhalen van onze cliënten en beleef hoe we financiële instellingen zoals die van u hebben geholpen.

Kishan Sammani

CFO, Metric Capital Partners

We werken al een aantal jaar samen met Ebury om ons valutarisicomanagement en andere facetten van ons treasurybedrijf te faciliteren als alternatief voor onze traditionele bankpartners. Afgezien van het feit dat ze een betrouwbare tegenpartij zijn, vinden we de samenwerking met Ebury vanuit zowel een uitvoerings- als operationeel perspectief veel efficiënter qua tijd en bedrijfsvoering, en we bevelen Ebury graag aan bij onze collega's.

Oplossingen voor valutarisicobeheer

Op maat gemaakte valutarisicobeheerstrategieën ontworpen voor fondsbeheerders en investeerders.
 ?>

Op maat gemaakte FX-oplossingen

Met onze diepgaande kennis van verschillende fondsstructuren en hun specifieke vereisten, helpen we u bij het ontwikkelen en uitvoeren van hedgingstrategieën die aan de behoeften van uw fonds voldoen.

 ?>

Hedginglimieten

Zodra we de kredietcontroles hebben voltooid, staan we in de meeste gevallen toe dat u een contract boekt zonder vooraf kapitaal, om u te helpen uw valutarisico te beheren.

 ?>

Historische rollovers van de wisselkoers

Waar mogelijk staan we u toe de vervaldatums op hedges aan te passen zonder de negatieve kasstroomgevolgen.

Uw fondsen worden beschermd

We hanteren strenge maatregelen om de privacy, veiligheid en beveiliging van onze klanten te waarborgen.

Gereguleerd

Ebury wordt als betalingsinstelling gereguleerd door de Nationale Bank van België (NBB), waardoor het zijn licentie kan gebruiken om zijn diensten aan te bieden in alle EER-lidstaten. Ebury is ook volledig gereguleerd in het Verenigd Koninkrijk, Australië, Canada, de Verenigde Arabische Emiraten en Hong Kong.

Veilig

Uw fondsen worden bewaard op aparte rekeningen bij tier-1 banken, volledig gescheiden van Ebury, zodat uw rekeningen altijd veilig zijn.

Robuust

We zijn voor de meerderheid in eigendom van Banco Santander. Daarnaast volgen we strikte governance, risicobeheer en operationele processen.

Flexibel

Aangezien we uw fondsen niet uitlenen en gescheiden houden van de onze, kunt u uw geld opnemen wanneer dat nodig is.

Ebury werkt wereldwijd samen met belangrijke dienstverleners voor bedrijven

Samen kijken we naar de juiste oplossing voor uw bedrijf

Neem contact op met ons team van experts voor meer informatie over hoe we u kunnen helpen bij het opzetten van een oplossing die het beste past bij uw zakelijke behoeften en doelstellingen.