Ebury kondigt met trots aan dat het nu de Official Fintech Partner van PSV is! ⚽

PSV verwelkomt Ebury als Official Fintech Partner

( Leestijd: 3 min.  )

 • Terug naar alle blogs
 • Ebury in het nieuws
  Ebury Updates
  Persberichten
  Product Updates
  Speciale rapporten
  Trade Finance
  Valuta-updates
  Video's
 • Latest

23 november 2023

Auteur
Tom Zwanikken

Marketing Executive NL

PSV heeft een Official Fintech Partner gevonden in Ebury, een financieel dienstverlener met vestigingen over de hele wereld. Er is een meerjarig contract gesloten waarbij Ebury de club zal ondersteunen bij internationaal betalingsverkeer en cashmanagement.

Ebury helpt duizenden organisaties wereldwijd met het uitvoeren van internationale transacties. Het platform van Ebury maakt internationaal zakendoen gemakkelijker en toegankelijker voor bedrijven.

Met de samenwerking hoopt Ebury zijn netwerk uit te breiden in de regio Eindhoven. Het zakelijke zuiden verzamelt zich al jaren bij PSV Business, waardoor Ebury heeft besloten om zich aan te sluiten bij dit netwerk. PSV is trots en blij dat het wederom een ambitieus bedrijf mag verwelkomen als sponsor.

Nieuwe internationale partner

Commercieel Directeur Frans Janssen is verheugd dat opnieuw een internationale partner zich aan PSV verbindt. “Als club doen wij veel internationale betalingen. Wij zijn ervan overtuigd dat de services van Ebury een toegevoegde waarde zijn voor zowel PSV als de overige bedrijven binnen ons Business netwerk. Ebury biedt onder andere met hun FX Services een extra toegevoegde waarde aan ons groeiende netwerk en sterker wordende positie in de Brainportregio.”

Verbinding met de Brainport regio

“Wij zijn verheugd over ons partnership met PSV, een club met een rijke internationale geschiedenis en diep geworteld in de dynamische Brainport regio”, aldus Maurits Zwart, Partner bij Ebury. “Het internationale karakter van PSV en hun sterke verbinding met deze regio weerspiegelen perfect de waarden en visie van Ebury. Wij kijken ernaar uit om onze waarde te laten zien, niet alleen aan PSV, maar ook aan de bloeiende gemeenschap van bedrijven in deze regio.”

Over Ebury

Met een focus op het vereenvoudigen van internationale betalingen en het beheren van valutarisico’s, biedt Ebury op maat gemaakte oplossingen die bedrijven in staat stellen om met vertrouwen en efficiëntie internationaal zaken te doen. Het bedrijf biedt betalingsmogelijkheden in 130+ valuta’s, transactiemogelijkheden in 200+ landen en is gevestigd in 38 kantoren verspreid over de hele wereld.

Door technologie te combineren met financiële expertise, stelt Ebury bedrijven in staat om hun wereldwijde groeiambities te realiseren en te profiteren van kansen op markten wereldwijd. Het bedrijf helpt organisaties met een ruim aanbod van diensten: internationaal betalen en ontvangen, zakelijke leningen en valutarisicomanagement.

DEEL