Ebury kondigt met trots aan dat het nu de Official Fintech Partner van PSV is! ⚽

Ebury neemt deel aan Amazons Payment Service Provider Program

( Leestijd: 5 min.  )

 • Terug naar alle blogs
 • Ebury in het nieuws
  Ebury Updates
  Persberichten
  Product Updates
  Speciale rapporten
  Trade Finance
  Valuta-updates
  Video's
 • Latest

4 oktober 2022

Auteur
Sophie Scheltema

Marketing Executive Benelux

 • Amazon-verkopers kunnen hierdoor gemakkelijk in het buitenland van de marktplaats betaald krijgen
 • Ebury biedt lokale vreemde valutarekeningen in 10 valuta’s die gebruikt kunnen worden om inkomsten van Amazon en andere marktplaatsen te ontvangen.
 • Klanten kunnen Ebury’s vreemde valutarekeningen tevens ook gebruiken om eenvoudig en snel buitenlandse leveranciers te betalen.

 

A
msterdam – Ebury, een van ‘s werelds grootste betaal-platformen, kondigt aan dat het deelnemer is van Amazon’s Payment Service Provider Program (Het Programma). Dit houdt in dat verkopers die gebruik maken van Amazon-sites, betalingen kunnen ontvangen in verschillende regio’s en valuta’s via Ebury’s online platform. Het Programma is in 2021 door Amazon geïntroduceerd als onderdeel van de voortdurende inspanningen om de veiligste en meest betrouwbare marktplaats ter wereld te zijn voor zowel klanten als verkopers.

Amazon-verkopers kunnen nu gebruikmaken Ebury’s internationale rekeningen, waaronder lokale vreemde valutarekeningen in 10 verschillende valuta’s waarmee verkopers geld in de lokale valuta kunnen ontvangen.

Daarnaast kunnen verkopers gemakkelijk geld repatrieren terwijl zij hun valutarisico door middel van termijncontracten kunnen minimaliseren, met als resultaat meer prijsstabiliteit en -zekerheid.

Fernando Pierri, Chief Commercial Officer bij Ebury:Ebury deelname aan het Payment Services Provider Program is geweldig nieuws voor Ebury en Amazon-verkopers die gebruik willen maken van Ebury’s platform. Ebury biedt een ruim aanbod aan valutaopties met onze vreemde valutarekeningen, daarnaast kunnen wij onze klanten helpen bij het afdekken van hun valutarisico via termijncontracten. Deze voordelen in combinatie met ons team van specialisten en ons online platform geven e-commerce bedrijven het vertrouwen om te investeren in hun internationale uitbreiding, en zelfs in tijden van marcro-economische volatiliteit succes te boeken.

Michel Post, Directeur van Ebury in Nederland:De e-commerce markt groeit ontzettend snel en Corona heeft deze trend alleen maar versterkt. Hierdoor is het voor Nederlandse bedrijven steeds eenvoudiger om producten ook in het buitenland te verkopen, vooral via marktplaatsen als Amazon. De financiële afhandeling van die omzet kan echter een uitdaging zijn, denk aan buitenlandse bankrekeningen en vreemde valuta. Ebury biedt hiervoor een flexibel pakket aan oplossingen, waardoor de klant lokaal in Nederland alles kan regelen en diverse marktplaatsen in binnen- en buitenland kan aansluiten. Met een simpele handeling kunnen verkopers nu via Ebury hun Amazon-opbrengsten in meerdere landen ontvangen. Daarnaast biedt Ebury ook diverse diensten voor de inkoop uit het buitenland, inclusief krediet en werkkapitaal, waarmee wij een totaalpakket voor de ecommerce ondernemer aan kunnen bieden”.

Lees hier meer over Ebury’s e-commerce oplossingen.

DEEL