TIS & Ebury bundelen krachten
Amsterdam, 10 april 2019 - TIS (Treasury Intelligence Solutions GmbH), wereldwijd marktleider in cloud-based corporate betalingen, gaat samenwerken met met Ebury, een van ‘s werelds snelst groeiende fintech-organisaties. Samen zullen zij een integrale oplossing ontwikkelen bestaande uit de vreemde valuta betalingen en multi-valutarekeningen van Ebury (die de transacties automatisch voor de klant uitvoert) en het TIS multi-banking platform. Met deze oplossing kunnen organisaties hun internationale betalingsverkeer optimaliseren en beter zicht krijgen op hun vreemde valuta betalingen.
H
et ideale corporate betalingsproces is transparant en gecentraliseerd - één ERP-systeem aan de voorkant, een overzichtelijke hoeveelheid rekeningen en banken, en leveranciers en klanten die in dezelfde valuta betalingen doen. Veel internationaal opererende organisaties hebben echter gedecentraliseerde betalingsprocessen. Hierdoor heeft de centrale treasury afdeling vaak weinig controle over en zicht op de betalingsprocessen van de organisatieonderdelen en de bijkomende valutatransacties.

De samenwerking tussen Ebury en TIS (Treasury Intelligence Solutions GmbH)S heeft als doel het inzicht en de controle van de centrale treasury te vergroten. Het platform van TIS biedt de mogelijkheid om alle transacties te managen via één gestandaardiseerd en efficiënt platform. Geautomatiseerde rule-based routing zorgt ervoor dat internationale transacties via Ebury op de meest efficiënte manier uitgevoerd worden.

Jörg Wiemer, CEO TIS: “Wij zijn erg enthousiast over een samenwerking met een succesvolle, snel-groeiende fintech-organisatie en zijn er trots op om wereldwijde zichtbaarheid en transparantie, zowel als lagere kosten voor onze klanten te kunnen realiseren”

Juan Lobato, CEO Ebury: “Wij zien dit als een strategische samenwerking met TIS, waarbij wij samen een dienst kunnen aanbieden aan organisaties die meerdere banken moeten managen en tegelijkertijd geïntegreerde toegang hebben tot Ebury’s systemen voor vreemde valuta transacties en internationale betalingsmogelijkheden, tegen scherpe koersen.”

Over TIS


TIS (Treasury Intelligence Solutions GmbH) gebaseerd in Waldorff (Duitsland), biedt sinds 2010 een combinatie van ervaring en competentie in financiële planning, met een specifieke focus op cloud computing. Het resultaat is de TIS-oplossing: een allesomvattend en schaalbaar cloudplatform voor het managen van organisatie-brede betalingen, liquiditeit en bankrelaties wereldwijd. TIS biedt SMART PAYMENTS om zo de klant te helpen om betere beslissingen te maken door het analyseren van financiële en operationele performance op basis van real-time betalingsstromen. De TIS-oplossing wordt al jaren succesvol gebruikt door het MKB en grote multinationals, zoals Fresenius, DACHSER, BearingPoint, Heidelberger Druckmaschinen, Marquard & Bahls en Swiss Airlines. TIS biedt een Software-as-a-Service (SaaS) oplossing en biedt internationaal opererende klanten belangrijke voordelen zoals, lagere kosten, risicomanagement, meer transparantie, kortere integratietijd, snel wereldwijd uitrollen en snelle updates. De hoge mate van veiligheid en nauwe integratie van ons platform met bestaande ERP-systemen worden onderschreven door onze ISO-27001, SOC 1 and 2 en SAP certificeringen. De Financial Times en Statista hebben TIS uitgeroepen tot een van de snelst groeiende Europese bedrijven van 2019.

www.tis.biz

Perscontact TIS:
Treasury Intelligence Solutions GmbH
Wassiliki Demiri
Altrottstraße 31
69190 Walldorf
E-Mail: Wassiliki.Demiri@tis.biz


Over Ebury


Ebury is een internationale fintech organisatie die organisaties helpt om slimmer wereldwijd zaken te doen, door middel van valutadiensten op maat en flexibele handelsfinanciering.

Ebury is een de snelst groeiende fintechs in Europa, met 800 medewerkers en 22 kantoren wereldwijd. Met kantoren van Amsterdam tot Hong Kong kan Ebury transacties in meer dan 140 valuta’s verwerken - snel en gemakkelijk. Ebury is gereguleerd als elektronischgeldinstelling door de Financial Conduct Authority in het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast wordt Ebury gereguleerd als betaalinstelling door de Nationale Bank van België. Ebury wordt gesteund door zeer gerespecteerde investeerders en maakt gebruik van geavanceerde technologie waardoor het bedrijf een vertrouwde partner is voor organisaties wereldwijd.

www.ebury.nl
www.ebury.com

Perscontact Ebury:
Finitiative PR
team@finitiativepr.com
020 794 47 36
023 562 82 08
Printen