Ebury neemt Frontierpay over

 • Terug naar alle blogs
 • Ebury in het nieuws
  Ebury Updates
  Persberichten
  Product Updates
  Speciale rapporten
  Trade Finance
  Valuta-updates
  Video's
 • Latest

21 October 2019

Auteur
Sophie Scheltema

E
bury heeft aangekondigd de internationale payroll provider Frontierpay over te nemen. Frontierpay biedt de mogelijkheid om op een efficiënte manier internationale payroll betalingen te doen in 180 landen. Ebury, één van Europa’s grootste fintech bedrijven, doet deze acquisitie om haar productenpalet verder uit te breiden. De payroll mogelijkheden van Frontierpay zullen aan Ebury platform voor valutahandel en internationale betalingen toegevoegd worden.

Deze strategische acquisitie maakt onderdeel uit van Ebury’s strategie om te investeren in technologische-innovatie voor het verder automatiseren van internationale betalingen met een focus op finance en treasury afdelingen van ‘midcorporates’.

Lees hier het volledige persbericht.

DEEL