Ebury kondigt met trots aan dat het nu de Official Fintech Partner van PSV is! ⚽

Internationale accountoplossingen

Internationale rekeningen ontwikkeld voor alternatieve beleggingsfondsen

Import finance example

20+ landen

Waar we meerdere valutarekeningen aanbieden, zoals Luxemburg, Verenigd Koninkrijk, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Canada, Verenigde Staten, Australië en Singapore.

35+ valuta's

Beschikbaar om fondsen op saldi aan te houden, inclusief EUR, USD, GBP, CHF, JPY, MXN, ZAR en BRL.

8+ domiciliëringshubs

We bedienen klanten in belangrijke domiciliëringshubs voor fondsen, waaronder Luxemburg, Ierland, Nederland, Britse Maagdeneilanden, Kaaimaneilanden, Hongkong, Singapore en Cyprus.

14 dagen

Door ons toegewijde team, expertise in de sector en gedigitaliseerde onboardingsproces, kunnen we in de meeste gevallen uw rekening al binnen 14 dagen openen.

Ons fondsaanbod in Luxemburg

 ?>

Blokkeercertificaat

In de meeste gevallen kunnen we de benodigde blokkeercertificaten opzetten binnen 48 uur.

 ?>

Luxemburgse kasrekeningen

We bieden snelle en handige kasrekeningen aan voor Luxemburgse fondsen en bedrijven. We kunnen uw rekening opzetten in slechts 14 dagen.

Onze aanpak

Holistisch

We bieden een breed scala aan wereldwijde accountoplossingen die aansluiten bij de vereisten van het fonds, inclusief voor inschrijvings-, inkoop-, operationele, of escrowdoeleinden.

Op Maat Gemaakt

Ons toegewijde team van meer dan 25 experts in de belangrijkste jurisdicties van fondsenlanden richt zich uitsluitend op het aanbieden van op maat gemaakte oplossingen en strategieën die zijn afgestemd op uw behoeften, doelstellingen en complexiteiten.

Moeiteloos

Hoewel u bijna alles direct via ons online platform kunt doen, kunt u altijd gebruikmaken van de voortdurende ondersteuning van uw relatiebeheerder.

Snel

Met onze efficiënte onboarding en wendbare processen, verliest u nooit onnodig veel tijd.

Uw fondsen worden beschermd

We hanteren strenge maatregelen om de privacy, veiligheid en beveiliging van onze klanten te waarborgen.

Gereguleerd

Ebury wordt als betalingsinstelling gereguleerd door de Nationale Bank van België (NBB), waardoor het zijn licentie kan gebruiken om zijn diensten aan te bieden in alle EER-lidstaten. Ebury is ook volledig gereguleerd in het Verenigd Koninkrijk, Australië, Canada, de Verenigde Arabische Emiraten en Hong Kong.

Veilig

Uw fondsen worden bewaard op aparte rekeningen bij tier-1 banken, volledig gescheiden van Ebury, zodat uw rekeningen altijd veilig zijn.

Robuust

We zijn voor de meerderheid in eigendom van Banco Santander. Daarnaast volgen we strikte governance, risicobeheer en operationele processen.

Flexibel

Aangezien we uw fondsen niet uitlenen en gescheiden houden van de onze, kunt u uw geld opnemen wanneer dat nodig is.

Samen kijken we naar de juiste oplossing voor uw bedrijf

Neem contact op met ons team van experts voor meer informatie over hoe we u kunnen helpen bij het opzetten van een oplossing die het beste past bij uw zakelijke behoeften en doelstellingen.