🎙️ Altijd binnen 20 min. op de hoogte van het laatste financiële nieuws - luister hier naar FX Talk.

Ebury breidt valutamogelijkheden uit met 11e vreemde valuta rekening (SGD)

( 2 min. leestijd  )

 • Terug naar alle blogs
 • Ebury in het nieuws
  Ebury Updates
  Persberichten
  Product Updates
  Speciale rapporten
  Trade Finance
  Valuta-updates
  Video's
 • Latest

24 mei 2023

Auteur
Tom Zwanikken

Marketing Analyst

Wij zijn zeer verheugd de lancering van onze 11e lokale valuta rekening (Singaporese dollar, SGD) in Singapore aan te kondigen.

M
et deze uitbreiding zijn we beter gepositioneerd om het meest uitgebreide pakket aan vreemde valuta rekeningen in de sector aan te bieden. Met de uitbreiding van SGD, bieden wij op het moment lokale vreemde valutarekeningen aan in AUD, BGN, CAD, EUR, HKD, CNY (in Hong Kong), GBP, NZD, PLN, USD en SGD.

Een grenzeloze betalingservaring met onze lokale valutarekeningen:

Wereldwijd geld ontvangen in 11+ valuta’s als een local:

 • Onze klanten kunnen nu SGD lokaal ontvangen in Singapore. Voorheen konden klanten Singaporese dollars alleen in Europa ontvangen. Wij bieden nu een unieke virtuele rekening aan alle klanten die een lokale SGD-rekening nodig hebben. Hierdoor kunt u nog sneller en makkelijker SGD-inkomsten ontvangen. 
 • E-commerce bedrijven kunnen deze vreemde valuta rekeningen gebruiken om gemakkelijk en veilig betalingen van marktplaatsen te ontvangen en naar hun eigen valuta te converteren.

We blijven onze valutamogelijkheden continu uitbreiden om efficiënte, veilige en snelle oplossingen te bieden voor bedrijven die wereldwijd zaken willen doen. Met deze uitbreiding willen wij onze klanten nog beter van dienst zijn en onze missie verwezenlijken om dé partner te worden voor bedrijven die wereldwijd willen handelen en groeien.

Als u al klant bent bij Ebury, neem dan contact op met uw relatiemanager voor meer informatie over onze lokale rekeningen.

Wilt u meer informatie over onze vreemde valuta rekeningen of wilt u met Ebury samenwerken, neem dan contact op met ons team. Wij helpen u graag!

DEEL