Hoe internationaal te groeien

Rob Adrichem17/dec/2014Valutadiensten

Hoe laat je je bedrijf internationaal groeien? Of u nu klinknagels produceert, speelgoed verkoopt of in meubels handelt, om concurrerend te blijven, zult u vroeg of laat in het buitenland moeten inkopen.

Het vertrouwen van het mkb in internationale handel groeit langzaam. In een rapport van het CBS dat recent verscheen, werd becijferd dat het volume van de import in september 4,4 procent groter was dan een jaar eerder. In augustus groeide de import van goederen met ruim 2 procent. Wanneer de concurrentie al met buitenlandse leveranciers werkt, is het van het grootste belang om deze mogelijkheden in uw eigen bedrijf te onderzoeken en te ontwikkelen. In mijn ervaring zijn er 4 essentiële stappen die een ondernemer moet nemen om internationaal succesvol te zijn

Lees meer op Deondernemer.nl

Print

Geschreven door Rob Adrichem

Country manager Nederland bij Ebury. Met zijn jarenlange ervaring in de financiële sector helpt hij Nederlandse ondernemers om internationaal te concurreren.