Handelsfinanciering

Breid uw koopkracht uit met voorfinanciering. Ebury's Handelsfinanciering is flexibel in gebruik en terugbetaling.

Flexibele Lening

Aanvullende inkoopfinanciering wanneer u liquiditeitskrapte ervaart. 

Transparante Tarieven

Kosteloos aanvragen en aan te houden. U betaalt enkel rente over het gebruikte deel.

Geen Onderpand

Hierdoor levert de financiering geen conflicten op met eventuele bestaande financieringsvormen.

Check of uw bedrijf in aanmerking komt:

Uw mogelijkheden met Ebury’s Handelsfinanciering

KOSTELOOS OPZETTEN EN AANHOUDEN

Uw account is kosteloos om op te zetten en aan te houden. U kunt het gebruiken bij seizoensinvloeden of perioden waarin het werkkapitaal onder druk komt te staan. Zo’n flexibele faciliteit is dan goed om achter de hand te hebben. Zolang er geen gebruik wordt gemaakt van uw account worden er geen kosten in rekening gebracht.

FLEXIBEL

Wij kunnen voor een periode tot 150 dagen uw aankopen tot een totaal van 3 miljoen euro financieren. De voorwaarden van deze financiering worden afgestemd op de financiële gezondheid van uw onderneming. Ebury berekent geen extra kosten wanneer u een transactie eerder wilt terugbetalen, dus als u in staat bent om eerder terug te betalen, bespaart u daarmee rente. U betaalt enkel rente over het gebruikte deel van uw lening, voor de periode dat het daadwerkelijk bij ons uit staat. Zodra u een transactie heeft afgelost komt dat bedrag weer vrij om opnieuw te gebruiken, een ‘revolving credit facility’.

GEEN ONDERPAND

Wij verstrekken de financiering zonder onderpand te vragen over uw goederen of activa. Hierdoor levert onze Handelsfinanciering geen conflicten op met eventuele bestaande financieringsvormen die u bijvoorbeeld bij de bank heeft lopen.

DIRECTE BETALING AAN LEVERANCIER

Door direct uw leverancier te betalen via Ebury’s Handelsfinanciering kunt u in veel gevallen een betete prijs onderhandelen. Daarnaast verbetert u als contante koper de relatie met uw leverancier en geeft u dit een sterkere onderhandelingspositie.

UW VALUTA

Via Ebury’s Handelsfinanciering is voorfinanciering mogelijk in meer dan 130 verschillende valuta.

Wat onze klanten zeggen...

  • Groeien als bedrijf betekent voor ons uitbreiding van ons assortiment en meer omzet. Maar ook: meer strategische mogelijkheden. Ebury is een belangrijke schakel om die groei te realiseren.

    Algemeen Directeur, Tassenimporteur