Ebury benoemt Toby Young als CTO

Hidde Rupp18/nov/2014Valuta-updates

Ebury kondigt de aanstelling aan van haar nieuwe Chief Technology Officer Toby Young. Hij zal zich bij Ebury richten op het leiden van de IT-teams en de ontwikkeling van nieuwe IT-oplossingen voor de financiële sector.
Toby Young
Toby heeft ruim 15 jaar ervaring in financiële technologie en was de afgelopen 6 jaar actief als CTO van de wereldwijde broker City Index. Hij beschikt over een schat aan ervaring op het gebied van klantgerichte handelstechnologie binnen een onderneming waar risicomanagement centraal staat. Eerder was hij vier jaar lang Global Head of Trading and Technology bij inter-dealer broker Tullett Prebon.

Toby Young: “Na een aantal jaren in de financiële dienstverlening begrijp ik hoe belangrijk het in deze sector is om te blijven investeren in innovatieve technologie. Ebury is met haar geavanceerde handelsplatform in een uitstekende positie om haar cliënten in het mkb te bedienen en hun groei te stimuleren.”

Printen

Geschreven door Hidde Rupp

Nederlandse Marketing Executive met een achtergrond in internationale handel, buitenlandse talen en interculturele communicatie.